Over Attent Notaris

Ons notariskantoor is sinds 2006 gevestigd in Utrecht Leidsche Rijn. Graag stellen wij ons aan u voor.

Pieter Goedendijk

Ondernemingsrecht & onroerende zaken

Pieter Goedendijk is notaris bij ons kantoor. Hij heeft het kantoor in 2006 gevestigd in de nieuwbouwlocatie Leidsche Rijn bij Utrecht. Het was daarmee het eerste notariskantoor voor deze locatie en de omliggende wijken. Met een achtergrond in bedrijfsrecht en belastingrecht heeft hij al veel klanten kunnen helpen, zowel op particulier gebied als op zakelijk gebied.

Lianne van der Veen

Familierecht

Lianne van der Veen heeft eerst een aantal jaren als notaris in de binnenstad gewerkt. Haar deskundigheid betreft vooral het familierecht. Voor veel klanten is dat de reden om na een aantal jaren weer opnieuw ons kantoor te bezoeken. Een testament of huwelijkse voorwaarden kun je immers het beste na een aantal jaren herzien.

Nicole van Schaik

Onroerende zaken

Nicole van Schaik behandelt de onroerend goed transacties op ons kantoor. Zij is inmiddels een vertrouwd aanspreekpunt voor makelaars en hypotheekadviseurs. Maar natuurlijk ook voor onze klanten. Voor vragen over onroerend goed dossiers kunt u met haar contact opnemen.

Contact

Robert Stolzlaan 4
3543 JG Utrecht
030 - 6703218
info@attentnotaris.nl
Routebeschrijving

Contactformulier

Wilt u graag dat wij met u contact opnemen?

Dan hoeft u hiervoor alleen maar het contactformulier in te vullen. Graag verzoeken wij u alvast kort toe te lichten welke dienst voor u van belang is, zodat wij u beter kunnen helpen.